Bilde av Club Cala Blanca, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Cala Blanca
Gran Canaria


Til salgs: Tilbud per uke *
Feriested: Club Cala Blanca
Land: Gran Canaria
Uke: 02 - 03
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Cala Blanca, Calle Albaicín nº 12, Urbanización Costa Taurito, Mogan, 35138, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Velkommen til Club Cala Blanca, en fantastisk timeshare resort ligger på en fjellside med utsikt over havet og gir alle de fantastiske utsikten som bare kan ses fra Gran Canaria, Spania. En del av den anerkjente Diamond Resorts-porteføljen, vil denne sjarmerende skjulte perlen omgir deg i en avslappet og innbydende atmosfære og gi en utmerket base for å utforske øyas berømte vulkanske landskap. Nyt middager på tiered balkong eller spis på en av mange nærliggende restauranter og tilbringe dagen avslappende ved bassenget med en cocktail.

  Dette miniatyrkontinentet inneholder noen av de mest fascinerende attraksjonene i Europa, inkludert Taurito Bay Beach med sin svarte sand, Puerto de Mogan fiskerlandsby og marina, og selve øya, som nå er utpekt som et UNESCO-biosfærereservat. Ulike vannsportsmuligheter er tilgjengelig i nærheten, inkludert dykking, seiling, surfing og delfinspotting. Hvis du bor på feriestedet, ta en piknik på terrassen eller spill et spill tennis, prøv øya og internasjonal mat på hotellets restaurant, og mens du er borte i stressfri stil. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare for videresalg på Club Cala Blanca.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Kjøkken (komplett), Kjøleskap, Fryser, Brødrister, Kaffemaskin, Owen mikrobølgeovn, Vannkoker, Klimaanlegg, TV på veggen, DVD, Radio, CD, stor terrasse med solsenger og bord med 4 stoler, safe, hårføner, strykebrett og strykejern.
  Resort Fasiliteter
  Bilutleie, myntdrevet Lundage, filmutleie, lekeplass, Wii-telt, bordtennisbord, biljardbord, bassengbar, scooter- / mopedutleie, dykking, snackbarer, solarium, badstue, boblebad, aromatiske og medisinske urter i hagen.
  Nærliggende fasiliteter
  Strand (1.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Casino (19.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (17.0 miles), Ridning (17.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (3.0 miles) , Vindsurfing (3.0 miles)
  Flyplass
  Las Palmas - (35 miles - 56 km)

  Sjekk inn / ut
  Lørdag, mandag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 3494 ganger

  *Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.