Bilde av Holiday Club Puerto Calma, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Ferie Club Puerto Calma
Gran Canaria


Til leie fra bare £ 700
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Holiday Club Puerto Calma
Land: Gran Canaria
Uke: 40 - 41
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Holiday Club Puerto Calma kan bli funnet bare en kort spasertur fra den gyldne stranden i Puerto Rico de Gran Canaria funnet på Gran Canaria Sørvestkysten på Kanariøyene. Bygget som feriested Puerto Rico tilbyr et utvalg av butikker og restauranter i sine kommersielle sentre, noe som gjør det til et flott sted å handle mens du er på ferie.

  Leilighetene på Holiday Club Puerto Calma har en varm, koselig stemning med moderne preg som åpner opp til store balkonger og fantastisk utsikt over havnen. Reise og fritid Gruppe tro timeshare Eiere med en liten familie bør være fornøyd med leilighetene på dette feriestedet. Leilighetene kommer i et utvalg av ett og to soverom med fullt utstyrt kjøkken, satellitt-TV, internettilgang og air condition. Alle kjøkkenkrokene har mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og keramiske kokeplater som gjør det enkelt for gjestene å spise ute. Gjestene finner også vaskemaskin og tørketrommel i fellesområdet.

  De som ønsker å kjøpe timeshare På dette feriestedet bør du være fornøyd med skianlegget, som inkluderer et svømmebasseng med vannstråler, barnebasseng, barer, restaurant, treningsstudio, badstue, massasjeterapi og lekeplass for barn. Fans av lounging ved bassenget vil være snill å vite en av stolpene finnes på den romslige dekk rundt bassenget. Anlegget har også eksotiske hager og nøye utvalgte områder rundt feriestedet, noe som gjør det lettere å slappe av og slappe av.

  Sesonginformasjon Uke Antall (r)
  rød 1-52 hele året


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
  Resort Fasiliteter
  Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
  Nærliggende fasiliteter
  Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Kjøpesenter Spa (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
  Flyplass
  Las Palmas - (31 miles - 49 km)

  Sjekk inn / ut
  (Uker) lørdag, mandag, onsdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 82 ganger

  * Leieprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, brøk, total eierandel eller antall poeng som er oppgitt og dekker den perioden for beleggingsåret - Andre kostnader kan være aktuelt.