Bilde av Club La Costa Fraksjonalt eierskap Paradise Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Fraksjonalt eierskap Paradise Club
Tenerife


Til salgs: £ 9,200 *
Feriested: Club La Costa Fraksjonalt eierskap Paradise Club
Land: Tenerife
Total fraksjon: 810 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 2
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Paradise Club, Calle Galicia Antall 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

  En flott flukt til paradiset er akkurat det du får med Fraksjonert eierskap På Club La Costa Paradise Club. Ta en uke av deg fra hverdagen og finn deg selv fortryllet av sjarmen og allure på dette høye feriestedet i Tenerife, Spania - kjent av de lokale innbyggerne som Eternal Spring. Uansett hvilken tid på året du går, får du oppleve godt vær på en fantastisk beliggenhet som virker som om den ble laget spesielt for din ferie. Tilbring dagen med det oppvarmede bassenget med fritt form, ligge i boblebadet, hold deg oppdatert på treningssenteret, og nyt utsikten over La Gomera fra den solfylte balkongen.

  Dette fraksjonelle eierskapet er knyttet til Club La Costas poengprogram, noe som gir deg fleksibiliteten til verdensomspennende reise gjennom CLCs portefølje av feriesteder.

  Romslige leilighetene er fullt utstyrt med alt du trenger hvis du vil lage mat, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Ta en tur til Tiede National Park for å utforske månelandskapet. Slapp av om kvelden med en cocktail. Fraksjonalt eierskap På dette fantastiske feriestedet vil du gi år på år med gode minner, så for din neste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Club La Costa Fraksjonal Eierskap På Paradise Club.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
  Resort Fasiliteter
  Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad
  Nærliggende fasiliteter
  Bilutleie (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Kjøpesenter Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
  Flyplass
  Reina Sofia

  Sjekk inn / ut
  Fredag, tirsdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 112 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.