Bilde av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Spania


Til salgs: £ 25,500 *
Feriested: Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Land: Spania
Uke: 28
Total fraksjon: 1 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 2450
Sesong: Flytende tid
Størrelse: 2 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  En beriket ferieopplevelse venter timeshare Gjester på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale på Tenerife, Spania. Med over tre tusen timers solskinn året rundt er denne eksklusive innkvarteringen uten tvil et veldig spesielt sted.

  Fra terrassen til den fremste leiligheten din, gir fantastisk utsikt over Atlanterhavet og fosser i tropiske hager deg til paradiset. I mellomtiden gir varme toner og tradisjonell innredning i en og to soverom signatur suiter deg til å trøste mens interessante møbler stykker og morsom retro styling låne karakter til de romslige avslapningsområdene. Overbærenhet er i orden med luksuriøse bekvemmeligheter, inkludert et overdådig master soverom med en king size-seng og plysj, bad med boblebad og merket toalettsaker, komplett kjøkken med Silestone Quartz arbeidsflate og en åpen planløsning med storskjerm-TV, Apple TV-boks , DVD-spiller og surround-lydsystem.

  Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere også laud personlige concierge-tjenester på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, og gir deg en overdådig personlig ferieopplevelse. Like utsøkt er kjøkkenet på Sunset Restaurant som har en terrasse for nydelig al fresco dining. I mellomtiden er det også en uformell bassengbar, svømmebasseng og levende kveldsunderholdning.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Vi er så lei for å selge våre deler av eiendom, da vi er veldig forelsket i den, men gjør under uforutsette omstendigheter er vi nå i en posisjon at vi må selge den.

  Dette er en to-roms leilighet i feriestedet CLC Monterey Royale. Dette er en del av CLC Signature-kolleksjonen som er den mest luksuriøse de har for øyeblikket. Rommene er veldig moderne og veldig romslige. Stuen og kjøkkenet er åpen og fører til den romslige terrassen med sitt eget badestamp og spektakulær utsikt over Atlanterhavet. Kjøkkenet er fullt utstyrt med gryter, panner, bestikk og alt du måtte trenge, inkludert oppvaskmaskin. Og leiligheten har også en vaskemaskin.

  Feriestedet ligger veldig fint i nærheten av stranden, butikker, restauranter, klubber og andre aktiviteter. Det ligger bokstavelig talt en 5-10 minutters spasertur fra Siam Park, som er det beste asiatiske temaparken i verden og samme gangavstand til stranden og butikkene. Du har to bassenger å velge mellom og mange solsenger, slik at du kan suge inn all solen. Det er mange aktiviteter som kan gjøres i nærheten av feriestedet som Siam Park, ski jet, katamaran og til og med ATV terrengkjøring på Teide fjell osv. Men Marina-teamet på feriestedet kan ordne med andre aktiviteter som en dag tur til Loro Park som er en fantastisk dyrehage. Forsikre deg om at du får se orker, delfiner og papegøyer! Dette er strålende og så gøy for barn og voksne!

  Meg selv og mannen min har besøkt feriestedet to ganger, og hver gang vi har gjort alle de ovennevnte aktivitetene, elsker vi absolutt feriestedet og aktivitetene du kan gjøre rundt det. Du trenger ikke å leie bil, da du ikke trenger den. Alt ligger like i nærheten, og for å komme til Loro Park kan feriestedet sørge for transport. Vi leide en bil første gang vi gikk og endte opp med å ikke bruke den i det hele tatt bortsett fra å komme og dra til flyplassen.

  Andre aktiviteter i nærheten av feriestedet inkluderer bowling, kasino, gokart, golf, ridning, seiling, dykking, tennisbane og mange flere. Alt du trenger å gjøre er å snakke med resepsjon eller resepsjon, og de kan ordne transport for deg. Alt ligger innen 5 km fra feriestedet, så transportbuss, om nødvendig, tar deg dit du vil være på mindre enn 15 minutter.

  Jeg kan ikke berømme personalet på feriestedet nok. Alle er svært vennlige og hjelpsomme. Leiligheten er plettfrie, og maten og kveldsunderholdningen er strålende. Første gang vi dro tok vi halvpensjon fra feriestedet, og de dagene vi var ute og gjorde aktiviteter og ikke kunne lage frokost eller lunsj, arrangerte restaurantsjefen at vi skulle ha smørbrød, yoghurt, frukt og drikke å ta med oss .

  Den som ender med å kjøpe denne brøkdelen, vil få en leilighet av høy kvalitet i et spektakulært feriested som ligger praktisk til i nærheten av alle slags aktiviteter.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 136 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.