Bilde av Vacation Village at Bonaventure, Florida
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare Bargain på
Ferieby på Bonaventure
Florida


Bargain: £ 595 *
Feriested: Ferieby på Bonaventure
Land: Florida
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Odd Years

Gjør en forespørsel
16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, USA

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Den tropiske atmosfæren i Vacation Village på Bonaventure er så flott du tror du er i et lengre og mer eksotisk land enn Florida. Luksuriøst, stille og privat, ligger dette feriestedet innen South Florida Spa, Tennis og Golf Community of Weston, men er aldri for langt fra de vakre strendene og aktivitetene i Fort Lauderdale. Fine dining etablissementer, utsøkt shopping, og Everglade turer er også i nærheten.

  Imidlertid Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner at utenfor avlatene må vente som timeshare Gjestene er ofte okkupert luxuriating i de interne fasilitetene, inkludert fem oppvarmede utendørs svømmebasseng, boblebad, barnebasseng, aktiviteter ved bassenget og grillgrill og piknikområder. En lekeplass er også på stedet, pluss et forretningssenter, treningsstudio og vaskerom. Gratis parkering og transport på eiendommen og innenfor en radius på tre kilometer er også tilgjengelig.

  I mellomtiden er de seks hundre og tre og femti enheter på Vacation Village på Bonaventure like hyggelige. Suitene med ett og to soverom er romslige og plysj med moderne bekvemmeligheter for å gi deg størst mulig komfort. Overnattingsinformasjon inkluderer stue og spisestue, komplett kjøkken, king-size-seng, boblebad, flatskjerm-TV og DVD-spiller, Wi-Fi, komplett bad med hårføner og møblerte balkonger.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Boblebad / Badestamp
  Resort Fasiliteter
  Handicapped Unit, Vaskeri, Heis, Svømmebasseng,
  Nærliggende fasiliteter
  Fiske (25.0 miles), Spillerom (25.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (25.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live-underholdning (1.0 miles), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Dykking (2.0 miles), Kjøpesenter (2.0 miles), Spa (I nærheten), Tennis ), Vannski (25.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
  Flyplass
  Fort Lauderdale - (15 miles - 24 km)

  Sjekk inn / ut
  (Uker) Fredag, lørdag, søndag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Det ville ikke bare passe golfere, men også fuglekikkere, da det er helt i utkanten av Everglades nasjonalpark. Disse rommene er omtrent 1600 kvm fot for de to soverommene. De er to låser med 1 soverom og en dør. Rom, rom og mer plass! Boblebad i 2 senger eller 1 seng på siden (side med komplett kjøkken) Cookout ved bassenget, (skyttelbuss til byen eller gå veldig nært og sette opp som college campus eller Hilton head) eller strand (20 min ft Lauderdale). Gjør en dagstur fra feriestedet til Miami eller Keys for et minimalt gebyr. Avslappende, golf, bassenger og mer. I byen må du prøve den franske restauranten! Kokk vil lage deg hvilken som helst rett fra bunnen av! Be om sløyfe, hvitvinssaus med kapers og kylling. Kjæresten min er kokk. Stol på meg de har rett på.

  Dette var vår siste sommerferie, og uten tvil Vacation Village Bonaventure gjorde det minneverdig og perfekt. Vi hadde to enheter som var koblet sammen som fungerte perfekt med forbindelsesdøren vi holdt åpne. Enhetene var rene og moderne, og jeg elsket terrassen og bare åpenheten. Begrunnelse ble holdt opp bassengene var rent og pent. Stedet var perfekt nær motorveien og lokale attraksjoner. Jeg vil trossig komme tilbake, og jeg har anbefalt dem til alle vennene mine. Bodde August 2016, reiste med familien.

  Flott!

  Dette er et veldig hyggelig feriested. Alt du trenger og mange aktiviteter. Veldig vennlig personale. Jeg skulle bare ønske de hadde en vaskemaskin / tørketrommel i enheten, men en var tilgjengelig (myntdrevet) i hver etasje. Dette feriestedet er et fint sted å utforske Ft Lauderdale, Miami, Key West og Sawgress Mills Mall. reiste med familien.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 382 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.