Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Fraksjonær eierskap Sunningdale Village
Tenerife


Til salgs: £ 8,920 *
Feriested: Club La Costa Fraksjonær eierskap Sunningdale Village
Land: Tenerife
Total fraksjon: 2 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 1240
Sesong: Flytende tid
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet
Tilleggsinfo: 3.10%

Gjør en forespørsel
Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

  En annen juvel i CLC World-krone, Club La Costa på Sunningdale Village, er både et stimulerende og avslappende feriested for den kresne timeshare or Fraksjonert eierskap kjøperen. Ligger på den spennende øya Tenerife, Spania, er dette feriestedet ideelt for alle - enten du er ute etter å bare være borte fra dagene ved bassenget eller utforske de vakre omgivelsene.

  Besøk Los Abrigos, en sjarmerende fiskerlandsby som kan skryte av utrolige sjømatrestauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finner noen muligheter for fester; Eller til og med Tiede National Park med sitt berømte månelandskap.

  Hvis du er en homebody selv på ferie, tilbyr feriestedet mye i veien for underholdning, organisert av sin egen Team Marina. Det store utendørsbassenget har sin egen snackbar for måltider ved bassenget, og barna vil nyte den fullstendige barneklubben og barnebassenget. Kjøp inn dagligvarer fra stedetbutikken og pisk opp noen kulinariske herligheter i ditt kjøkken, og nyt utsikten over La Gomera fra balkongen mens du spiser i komfort. For alt du kan ønske deg fra timeshare or Fraksjonert eierskap og mer, Reise og fritid Gruppe Gaver til videresalg Club La Costa på Sunningdale Village.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 152 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.