Bilde av Palm Oasis, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Palm Oasis
Gran Canaria


Til salgs: £ 4,500 per uke *
Feriested: Palm Oasis
Land: Gran Canaria
Uke: 14 - 15
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Palm Oasis Maspalomas, Albert Einstein S / N, Parcela 34, Urb. Sonnenland, Urb. Sonnenland, Maspalomas, Gran Canaria, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En spesialbygd og idyllisk timeshare Resort, Palm Oasis er en ekte perle. Ligger i Maspalomas, Spania, Vil du finne deg selv omgitt av eksotisk flora og drenched i tropisk solskinn. Alle studioene, leilighetene og villaene er stilfullt innredet i kolonialstil, og gjestene drar nytte av private balkonger eller terrasser. Fasilitetene er brede, fra solterrassen ved siden av ferskvannsbassenget til et innendørsbasseng med boblebad. Det er også muligheter til å følge med på treningsregimet hvis du er en sportsentusiast, trene på treningsstudioet eller spille tennis. Ellers, finn deg selv engasjert i sesongbasert underholdningsprogram og ta avkall på timene som nyter enkelheten til ren avslapning.

Utforsk historiske Maspalomas i løpet av dagen for en tur full av kultur og tradisjon, og deretter til sentrum for å prøve det utmerkede lokale kjøkkenet og det pulserende nattelivet. Tilbake i leiligheten din, finner du et hydromassasjebad som venter på retur, så la alle de daglige stressene ebb bort mens du slapper av i stil. For alt du trenger for en avslappende ferie sammen med utrolig dedikert stabstjeneste, Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere timeshare På Palm Oasis.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Uken er også tilgjengelig for utleie i 2020
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 64 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.