Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Chapel Stile Apartments på Langdale
England


Til salgs: £ 3,000 *
Feriested: Chapel Stile Apartments at Langdale
Land: England
Uke: 36
Sesong: Rød
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Great Langdale, i nærheten av Ambleside
Cumbria, Cumbria, LA22 9JD, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Sett i en herlig landsby innstilling, timeshareChapel Stile Apartments er bare noen få minutters gange fra Langdale Estate. Leilighetene har en fantastisk utsikt over de omkringliggende fellene og er blitt omgjort fra en gammel Cumbrian farmhouse. De er satt i hager som går ned til Great Langdale Beck. Noen av Englands fineste turland er tilgjengelig rett utenfor døren. Utmerket mat og Lakeland gjestfrihet er tilgjengelig på Wainwrights 'Inn.

Fritidsfasiliteter som ligger på Chapel Stile Apartments er tilgjengelige for beboerne for å ha privat bruk av så vel som full størrelse snookerbordet.

Chapel Stile Apartments på Langdale

Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Spillerom, Restaurant, Sauna,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Barnas basseng (i nærheten), Konferansefasiliteter (i nærheten), Treningsutstyr (Nærliggende), Golf (11.0 miles), Dagligvarebutikk Frisørsalong (i nærheten), Helseklubb (i nærheten), Ridning (6.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Medisinsk anlegg (5.0 miles), Lekeplass, Nærliggende Snackbar, Spa ), Squash (Nærliggende), Svømmebasseng (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (5.0 miles), Boblebad / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (5.0 miles)
Flyplass
Manchester - (120 miles - 193 km)

Sjekk inn / ut
SøndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Etter 25 veldig gode år med å eie vår Timeshare-uke tidlig i september på Chapel Stile i Cumbria (en del av Langdale Luxury Timeshare Estate), må vi dessverre selge den nå på grunn av utvandring til Australia.

Chapel Stile 1 er en vakker leilighet som nylig er pusset opp og oppusset til en meget høy standard. Det kan sove maksimalt 8 folk. Det er et dobbelt soverom, et tomannsrom, en dobbel køyeseng og en av sofaene i salongen omgjøres til en seng. Det er ved inngangen en nydelig åpen plan fullt utstyrt kjøkken / stue / spisestue med utsikt over den vakre hagen og Langdale Beck og ligger i samme bygning og rett ved siden av Wainwrights Pub. På en fin dag er det flott å sitte i hagen og ta en piknik eller drikke eller begge deler. Puben gjør god mat og mange valg av drinker, inkludert lokale øl. De har også en quiz kveld gjennom uken, og det er mange ukentlige aktiviteter organisert av eiendommen detaljer som vil bli gitt til deg ved innsjekking. Hvis du blir eier kan du søke om et Eiers kort som lar deg 15% av alt du kjøper rundt gården, inkludert mat og drikke.

Også ved inngangen er det det første av to bad og festet til det er en badstue. Det er også en dusjvask og toalett. Det er TV og et lydsystem i salongen og mange spill og noen bøker.

Ned korridoren til soverommene er bad nummer to som har et bad samt en dusj.

Ved siden av leiligheten er det ytterligere fasiliteter for bruk av alle leilighetseierne på Chapel Stile. dvs. ytterligere dusjrom og toalett, bytteanlegg, vaskemaskin og tørkerom og et snookerrom.

Det er to dedikerte parkeringsplasser på baksiden av eiendommen for Chapel Stile 1. Leiligheten er den største i komplekset og ligger i første etasje.

Innsjekking er på en søndag i puben hvor du får gratis te og scones med syltetøy og krem ​​ved ankomst. Dette året innsjekkingsdato er søndag 8th September 2019. Leiligheten vil bli rengjort og sengetøy tilbys etter behov. Også oppgitt er oppvaskmiddel, håndklær, kjøkkenhåndklær og oppvaskmaskin tabletter.

100 meter opp veien i landsbyen er Co-op som selger praktisk talt alt du trenger. Aviser, mat, gaver og det er en kafé ovenpå.

Inkludert i salget vil være full bruk av fasilitetene på hovedgaten rett nede i veien, inkludert nydelig svømmebasseng, kiddiesbasseng, boblebad, dampbad, badstue, spa, hvor du kan nyte mange flotte, avslappende behandlinger og det er også barer og restauranter. De har også datamaskin og internett fasiliteter. I leiligheten kan du logge på Wi-Fi-systemet.

Langdale Valley er himmelen på jorden og det er mange turer du kan gjøre fra inngangsdøren din, slik at du ikke engang trenger å kjøre hvor som helst. En fin tur på leiligheten nedover Langdale Valley tar deg til The Old and New Dungeon Ghyll hoteller og National Trust pub Stickle Barn. Hvis du ikke har lyst til å gå, er det en buss der og tilbake, og hvis du er i riktig alder, er det gratis med busskortet ditt.

Et steinkast unna er de flotte landsbyene Grasmere og Ambleside med mange deilige shoppingmuligheter og kafeer og restauranter. Også innen en kort kjøretur er Coniston og Hawkshead, og ikke glem Sawrey hvis du vil besøke Beatrix Potters hytte.

Jeg kunne gå videre og videre om innsjøene. En av våre favorittsteder på jorden, men nå nede til det nitty gritty. Vi ønsker £ 4000 for det som inkluderer en andel i eiendommen. Eiendommen ble kjøpt fra skotske og Newcastle bryggerier av eierne for lenge siden, så du ville eie en liten andel i eiendommen. Det er sannsynligvis rundt 40 år igjen av eierskapet, men hvis noen er interessert, kan jeg sjekke opp på dette for deg. Du kan gå inn på Langdale nettside for å se på gården for å gi deg en bedre ide om hvordan det er, men det er bilder knyttet til denne beskrivelsen også


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1338 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.