Bilde av The Regency Country Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
The Regency Country Club
Tenerife


Til salgs: Tilbud *
Feriested: The Regency Country Club
Land: Tenerife
Uke: 52
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
nær Los Cristianos
Arona, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Regency Country Club er stedet å gå på Tenerife. Dette timeshare Resort har overlegen suiter med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera Island. Denne perlen er et toppvalg for de som ønsker å oppleve luksus på kort tid, utrolig spansk gjestfrihet i en unik setting og avslapning som ingen andre.

Leilighetene ligger rundt et stort vannmindebasseng, hvor vannet ser ut til å kaskade ut i havet. Feriestedet tilbyr også noen av de fineste matene i Spania, og for de som liker å adventuring der ute, er det også et vell av valg bare øyeblikk fra boligen din. Prøv sjømat, som du er så nær kysten. På Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, vi virkelig elsker feriestedets egne tilbud og ser nesten ingen grunn annet enn nysgjerrighet å hoppe på den gratis skyttelbussen!

Med himmelsenger, dekadente innstillinger og ansatte som virkelig bryr seg, The Regency Country Club er en måte å gjøre ferien din på Tenerife det beste du noen gang har hatt, og vi vet at et besøk ikke vil være nok: reisende kommer tilbake til dette feriested år etter år for å nyte den fantastiske omgivelser og kjølt atmosfære.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Dykking (2.0 miles) Vannski (2.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia-Tenerife Sør - (11 miles - 17 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, mandagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 88 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.