Bilde av Lomakyla Onnenvirta, Finland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Lomakyla Onnenvirta
Finland


Til salgs: £ 3,700 *
Feriested: Lomakyla Onnenvirta
Land: Finland
Uke: 41
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En perfekt ferie fra sivilisasjonen, Lomakyla Onnenvirta kan bli funnet blant en stor skog og våningshus på en høyde med utsikt over Omnenvirta. Ligger i den pittoreske nordlige Karelen, østlige Finland Gjestene vil finne et lite utvalg av aktiviteter i nærheten i denne landlige beliggenheten, inkludert en strand, alpint, ridning eller besøke en av de lokale landsbyene. Gjestene finner en restaurant innen gangavstand pluss en matbutikk og kafé innen kjøreavstand.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Lomakyla Onnenvirta vil finne overnatting består av minimalistiske studio og to roms leiligheter i tre eneboliger. Gjester vil finne studioleilighetene tilbyr et godt utvalg av fasiliteter, inkludert TV og delvis kjøkken. Den delvise kjøkkenet har en mikrobølgeovn, kjøleskap og to kokeplater slik at gjestene kan spise i hvis de velger. Fasiliteter i leilighetene med 2 soverom inkluderer badstue, peis, TV og fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin og tørketrommel.

timeshare Eierne på Lomakyla Onnenvirta vil finne anlegget blitt bygget i en typisk karelsk stil, og tilbyr en rekke fasiliteter på stedet, blant annet badstue, snøscooter og tilgang til båtene på elva. Aktiviteter på dette feriestedet består av båtliv, langrenn, fiske, onsite butikker og en lekeplass for barn.

Reise og fritid Gruppe Tror dette ville gjøre et flott valg for alle som ønsker å kjøpe timeshare Som et middel for å komme vekk fra alt med sine kjæledyr i tankene. Lomakyla Onnenvirta ber deg om å informere feriestedet før du tar med kjæledyr sammen.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), peis - enhet (noen enheter), kjøkken (alle enheter, minikjøkken / fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (noen enheter), vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Båtliv (utstyr tilgjengelig), Langrenn, Fiske, Innsjø, Lekeplass,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Downhill Skiing (31.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (14.0 miles), Medisinsk anlegg (12.0 miles),
Flyplass
Joensuu - (50 miles - 80 km)

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1886 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.