Bilde av Trelowarren, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Trelowarren
England


Til salgs: £ 8,000 *
Feriested: Trelowarren
Land: England
Uke: 38
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Mawgan, Helston, Cornwall, TR12 6AF, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Hvorfor kjøpe på Trelowarren timeshare? Når du kommer til huset ditt, mottar personalet deg ved navn, brannen er lagt, det er varmt og innbydende, handelen er i kjøleskapet og gresset er kuttet. Du kan nyte sykling, gå, seile eller generelt utforske 1,000 hektar av Trelowarren og hinsides i ørkenen i Lizard. Du kan ha elv turer på Helford og griller på stranden. Hvis du ikke vil lure deg for langt hjemmefra, er det god mat på New Yard Restaurant.

Alle husene på eiendommen er innredet til høyeste standard, med Wi-Fi og fullt utstyrt. Hvert hus er designet for å sikre at gjestene har mye privatliv samt vakker utsikt over landet. Pentreath ligger sentralt, nær Manor House og med alle fasiliteter like ved hånden. Den har en vakker hage patio terrasse på baksiden og en privat hage på forsiden.

Trelowarren-familier drar nytte av bruk av alle fasiliteter på Trelowarren, inkludert restaurant, oppvarmet utendørsbasseng (sesongåpent), tennisbane, treningsstudio og spa. Det er også mulighet til å la uken selvhusholdning.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende)
Flyplass
Newquay - (33 miles - 53 km)

Sjekk inn / ut
Fredag ​​LørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 50 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.