Bilde av Puerto Anfi, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Puerto Anfi
Gran Canaria


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Puerto Anfi
Land: Gran Canaria
Uke: 21
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Ligger på den sørvestlige kysten av Gran Canaria På Kanariøyene, Reise og fritid Gruppe Er glad for å presentere Club Puerto Anfi, som har en fantastisk utsikt over Anfis hjerteformede øy, marina og sjø. Dette timeshare Resort tilbyr et bredt spekter av sports-, spill- og fritidsfasiliteter for å holde hele familien underholdt.

På grunn av sin nærhet til marinaen kan du også finne et bredt utvalg av lokale vannaktiviteter som en dagstur på en yacht, fisketurer for hele familien, en dolphin spotting cruise og dykking på dørstokken.

Club Puerto Anfi tilbyr en rekke aktiviteter og underholdning som Maroa Club de Mar strandklubb som ligger på havnen eller i rekkevidde av barer og restauranter som ligger i hovedbygningen Anfi Plaza. I nærheten finner du fiskeværet Arguineguin, hjem til flere barer og restauranter populært blant turister og lokalbefolkningen, med mange restauranter som spesialiserer seg på fersk fisk fanget samme dag.

Byen Arguineguin tilbyr også gode transportforbindelser med ferge til nærliggende Puerto Rico de Gran Canaria og Puerto de Mogan. Det er også en offentlig busstjeneste på vei til andre byer på øya, så du vil alltid finne mye å gjøre når du besøker din timeshare.

Leilighetene tilbyr en romslig balkong som fanger morgensolen med flott utsikt mot havet, og leilighetene selv leveres med 1, 2 eller 3 soverom som tilbyr alle fasiliteter du kan forvente fra et femstjerners feriested.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Alle Enheter), Heis (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag, mandagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1968 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.