Bilde av Corail Royal Plage, Tunisia
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Corail Royal Plage
tunisia


Til salgs: £ 8,500 *
Feriested: Corail Royal Plage
Land: Tunisia
Uke: 13
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Postboks 201, Tabarka, 8110, Tunisia

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Over en stor blå himmel og med utsikt over en like safirstrand, skaper Corail Royal Plage en idyllisk rede som for deg å nyte en stor middelhavsferie. Dette feriestedet ved stranden ligger i den sjarmerende kystbyen Tabarka, Tunisia, og gir deg endeløs tilgang til en lang kurve av hvit sandstrand, det glitrende havet og det nærliggende skogkledde innlandet.

Men vær ikke lurt av den gamle motefølelsen til denne byen; det er vert for en endeløs strøm av musikkfestivaler som vil utfordre dine dansevansker. Videre holder tonnevis av aktiviteter opp, inkludert vannsport, golf, fiske, naturparker, sykkelstier og mange historiske steder. På samme måte kommer det ikke gøy i Corail Royal Plage. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å tilbringe en dag ved bassenget og få forfriskninger fra cocktailbaren og snackbaren. Fantastisk tunisisk mat serveres også av restauranten. Det finnes også en tennisbane, treningsrom, badstue og gratis Wi-Fi.

Endelig timeshare Overnatting her gir deg den komforten du trenger etter en stor dag. Finn rikelig foryngelse på rommene med klimaanlegg, DVD eller video, komplett kjøkken, peis og en privat terrasse med utsikt over sjøen eller hagen.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 412 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.