Bilde av Sunset Beach Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Sunset Beach Club
Spania


Bargain: £ 1,000 *
Feriested: Sunset Beach Club
Land: Spania
Uke: 50
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Stressfri moro i solen venter på deg timeshare På Sunset Beach Club, et strandpromenadeparadis som ligger bare tjue minutter fra Malaga flyplass, Spania. Du vil oppleve firestjerners, ulastelig hotellleiligheter, alle utstyrt med kjøkkenkrok og balkong - velg utsikten fra glitrende havsutsikt eller fjellskysten, perfekt for å fange solen om kvelden. Du kan velge å gjøre så lite eller så mye som du vil - resort fasiliteter inkluderer to store bassenger sammen med en baby / småbarn basseng for yngre barn, og hotellet er ideelt plassert for beachgoers, med hovedstranden bare to minutters gange , Og en mindre strand fem minutter unna.

Det spanske folket er verdensberømt for sin glede og sosialitet, og dette gjenspeiles i det hjelpsomme og høflige personalet på Sunset Beach Club. Små detaljer er godt gjennomtenkt her, med hotellets hotellbutikk som tilbyr et bredt utvalg av mat og dagligvarer, sammen med nybakte brød og croissanter hver morgen, og ikke glem å prøve feriestedets Luna Bar som ligger like etter stranda. Reise og fritid Gruppe Kan tilby garantert avslapning på dette timeshare resort.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Matbutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv, Nærliggende, Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Malaga - (9 miles - 14 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Sunset Beach Club har en fantastisk beliggenhet nær vannkanten, og en rolig spasertur langs strandpromenaden og promenaden tar deg til den nærliggende Benalmadena-marinaen. Feriestedet har 2 utendørsbasseng, et fritidssenter med innendørsbasseng og treningsstudio (mot avgift) , hår og skjønnhetssalong, supermarked med bakeri, tenåring og barneklubb, med et utvalg av barer og restauranter (åpent i sesongen). Etter en hel dag med sightseeing, sportslige aktiviteter eller tid på stranden, slapp av og slapp av i bassengbaren eller slappe av med en badstue i fritidssenteret. I sommersesongen er det levende underholdning hver natt i minst ett uttak og en daglig happy hour i Panorama Bar. Moonlight Cabaret Theatre åpner i sommermånedene og tilbyr gratis live shows hver kveld. Torremolinos og Fuengirola er ikke langt unna, så vel som den vakre fjellstopplandsbyen Mijas. Tennis, golfkøller og et kasino er i nærheten. Feriestedets beliggenhet i Sør-Spania på Costa Del Sol (Kyst av solen) betyr at det har et subtropisk klima som gir det de varmeste vintrene i Europa.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1228 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.