Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Tenerife


Til salgs: £ 15,000 *
Feriested: Club La Costa Fraksjonær Eierskap Monterey
Land: Tenerife
Total fraksjon: 2 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 1360
Sesong: Flytende tid
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

Dette fantastiske feriestedet på Kanariøyene finner du på Tenerife Sørkysten på en åsside. Feriestedets rolige beliggenhet med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøkende til Club La Costa Monterey vil finne området har mange attraksjoner, inkludert et kasino, barer, restauranter og kjøpesenter for å tillate gjestene å fylle på forsyninger. Det finnes også to vannparker i nærheten, pluss den nærmeste stranden er bare en kilometer unna, slik at det er mye å gjøre for hele familien. timeshare Eiere som besøker feriestedet vil finne resepsjonen for å være informativ med detaljer om lokale aktiviteter tilgjengelig, slik at gjestene blir anbefalt å spørre. Til tross for denne Travel and Leisure Group anbefaler gjester å leie bil for å virkelig nyte området.

timeshare Eiendom tilgjengelig for Fraksjonert eierskap På Club La Costa Monterey finner du leilighetene som er romslige, og tilbyr utmerkede fasiliteter, inkludert en velutstyrt kjøkkenkrok og bad, fargerik innredning og myke møbler. Eiendommer kommer i rekkevidde av ett, to og tre soverom leiligheter med store balkonger slik at gjestene kan få mest mulig ut av utsikten. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer et svømmebasseng, boblebad, solsenger, restaurant og en barneklubb.

Fraksjonalt eierskap Gjør det mulig for investorer å kjøpe en brøkdel av eiendommen i en bestemt periode slik at de kan motta en avtalt andel av provenyet ved slutten av avtalen når eiendommen selges. For å lese mer om Fraksjonert eierskap, Klikk her.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Dykking, Kjøpesenter, Tennis, Vannski, Vindsurfing
Flyplass
Reina Sofia 12 miles

Sjekk inn / ut
Fredag ​​16: 00Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 180 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.