Bilde av Pine Lake Resort, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Pine Lake Resort
England


Til salgs: £ 1,495 *
Feriested: Pine Lake Resort
Land: England
Uke: 34
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Sink i landet lykke med timeshare på Pine Lake Resort i Lancashire, England. Ligger like ved Lake District, er det bare et skritt utenfor den vakre skandinaviske stilen, og du kan nyte den fantastiske utsikten over vannet. Nyt en dag på sjøen ved å tilbringe timer med å fiske i fred og ro, eller dra nytte av vannsportsaktiviteter, inkludert vannski, kanopadling og seiling. Hvis været går, gå til innendørsbassenget med spa og boblebad for å holde seg varm og avslappet uten å måtte forlate feriestedet. Med hjemmekoselige rom og alt du trenger for å samle en romantisk eller familie middag, vil du grundig glede deg over kveldsmåltider, og unn deg selv et al fresco måltid på ditt dekk, hvor noen av lokalbefolkningen (for det meste svaner og ender!) Vil bli med du.

Minneverdige lokale dager er alle en del av opplevelsen på feriestedet, med sin ideelle base for operasjoner. Hodet opp veien til Lake District National Park eller Yorkshire Dales for uovertruffen utsikt, eller til Morecambe for uberørte strandpromenader. Med timeshare På Pine Lake Resort, Reise og fritid Gruppe Tro at alt er mulig.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle enheter) Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full) Gulvteppe (Alle Enheter) Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter) Oppvaskmaskin (Noen Enheter) Mikrobølgeovn (Noen Enheter)
Resort Fasiliteter
Waterskiing Lake Båtliv Fiskebasseng (Innendørs) Treningsutstyr Sauna Boblebad / Boblebad Lekeplass Live Underholdning Tilrettelagt for handikappede Vaskeri Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand (12.0 miles) Golf (3.0 miles) Ridning (2.0 miles) Medisinsk anlegg (1.0 miles)
Flyplass
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1210 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.