Bilde av Holiday Club Puerto Calma, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Ferie Club Puerto Calma
Gran Canaria


Til leie fra bare £ 700
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Holiday Club Puerto Calma
Land: Gran Canaria
Uke: 08
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spania

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Holiday Club Puerto Calma kan bli funnet bare en kort spasertur fra den gyldne stranden i Puerto Rico de Gran Canaria funnet på Gran Canaria Sørvestkysten på Kanariøyene. Bygget som feriested Puerto Rico tilbyr et utvalg av butikker og restauranter i sine kommersielle sentre, noe som gjør det til et flott sted å handle mens du er på ferie.

Leilighetene på Holiday Club Puerto Calma har en varm, koselig stemning med moderne preg som åpner opp til store balkonger og fantastisk utsikt over havnen. Reise og fritid Gruppe tro timeshare Eiere med en liten familie bør være fornøyd med leilighetene på dette feriestedet. Leilighetene kommer i et utvalg av ett og to soverom med fullt utstyrt kjøkken, satellitt-TV, internettilgang og air condition. Alle kjøkkenkrokene har mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og keramiske kokeplater som gjør det enkelt for gjestene å spise ute. Gjestene finner også vaskemaskin og tørketrommel i fellesområdet.

De som ønsker å kjøpe timeshare På dette feriestedet bør du være fornøyd med skianlegget, som inkluderer et svømmebasseng med vannstråler, barnebasseng, barer, restaurant, treningsstudio, badstue, massasjeterapi og lekeplass for barn. Fans av lounging ved bassenget vil være snill å vite en av stolpene finnes på den romslige dekk rundt bassenget. Anlegget har også eksotiske hager og nøye utvalgte områder rundt feriestedet, noe som gjør det lettere å slappe av og slappe av.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Kjøpesenter Spa (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Las Palmas - (31 miles - 49 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, mandag, onsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 328 ganger

* Leieprisen som vises, er en engangsbetaling for hver uke, brøkdel eller antall poeng angitt og dekker den perioden for innkvarteringsåret - Andre kostnader kan gjelde.