Bilde av Royal Savoy Resort, Madeira
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare solgt på
Royal Savoy Resort
Madeira


Selges: £ 2,000 *
Feriested: Royal Savoy Resort
Land: Madeira
Uke: 17
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Den kongelige Savoy Madeira er kjent blant timeshare Eiere for sin overdådighet, luksus og femstjerners innkvartering. Designet spesielt for å la deg sette pris på den fantastiske Atlanterhavet utsikten fra sin prestisjetunge beliggenhet på Madeira Kyst, har feriestedet totalt 172 balkonger med rom og suiter, alle innredet med eleganse, kvalitet og komfort i tankene. Det er ikke rart at dette feriestedet har vært den stolte mottakeren av flere ettertraktede priser og vurdert blant de fineste feriestedene i verden når du tar hensyn til førsteklasses fasiliteter: et frodig subtropisk solarium, flere svømmebassenger og privat havs tilgang, gratis Wi- Fi i soverom og fellesområder, fin restaurant og en pianobar med cocktail med nattlig levende musikk.

Feriestedet er ideelt plassert for en kort spasertur til Funchal og dens historiske sentrum, og i et hyggelig nabolag som er vert for en nærliggende restaurant som er anbefalt av Michelin. Ikke bare vil du være i trygge hender med Reise og fritid Gruppe, Men med Royal Savoy Madeira - den siste utvidelsen av en verdensberømt århundre gammel hotellkjede, vil du kjøpe timeshare som du kan stole på.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1038 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.