Bilde av Kenmore Club, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Kenmore Club
Skottland


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Kenmore Club
Land: Skottland
Uke: 09
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Kenmore Club, Kenmore By Aberfeldy, Perthshire, Perth og Kinross, PH15 2HH, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Kenmore Club er et RCI Gold Crown Resort som ligger i den historiske hagen til Taymouth Castle på bredden av Skottlands Loch Tay i Perthshire.

Kenmore Club kan betraktes som et paradis for utendørs entusiaster, og tilbyr et bredt spekter av sportsaktiviteter mens du får mest mulig ut av det omkringliggende skotske landskapet. Aktiviteter på stedet inkluderer grilling, fiske, puttinggreen, minigolf, piknikområde og tennis. Anlegget har også et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad.

nærliggende timeshare Eierne her finner ytterligere fiskeplasser, 4x4 safari, sykkelstier, bowlinggrønn, kino, golfbane og putting green, fotturer, fjellklatring, jakt og rafting blant et bredt spekter av utendørsaktiviteter.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare Vil finne overnatting funnet på Kenmore Club kommer i en rekke av ett, to og tre soverom enheter med romslige oppholdsrom, bad og fullt utstyrt kjøkken. Gjester vil også finne at tre soverom og to soverom elite enheter også har en egen balkong. Alle enhetene på Kenmore Club tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en DVD-spiller, iPod-dokkingstasjon, stereo og TV.

Overnattingsstedet på Kenmore Club tilbyr timeshare Eierens rom for å sove ekstra gjester ved bruk av sovesofaer. Ett soverom har en enkel sovesofa, mens to soverom har en dobbel sovesofa og en enkel sovesofa. To soverom elite enheter har en enkel sovesofa som gjør tre soverom enheter.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Handikappede, Innsjø, Klesvask, Lekeplass, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Matbutikk (i nærheten), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende),
Flyplass
Edinburgh - (76 miles - 122 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag SøndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1470 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.