Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Malta
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare solgt på
Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Malta


Selges: Pris ved søknad *
Feriested: Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Land: Malta
Uke: 1 Flytende
Sesong: Sølv
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 02, Malta

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Dette klippepunktsparadiset lover en uforglemmelig opplevelse. Island Residence Club Golden Sands er en ekte perle i den imponerende plasseringen av Mellieha, bare en kort kjøretur til St. Pauls Bay og Bugibba, sammen med fergebåt som kobler seg til Maltas søsterøya Gozo. timeshare med dette feriestedet vil gi uendelig underholdning, og du vil alltid finne noe for å holde deg opptatt. Hvis du ønsker å kjøpe en vinterferie, kan du dra nytte av det oppvarmede innendørsbassenget. Hvis sommersolen din har ditt hjerte satt på, ta en rolig svømmetur i utendørsbassenget. Etter en dag med dykking, tennis eller båtliv, unn deg litt tid på spaet eller boblebadet før du drar ned til restaurantene til middag og levende kveldsunderholdning.

  Feriestedet tilbyr også et kasino for de som leter etter litt fladder, og for foodies er det flere restauranter med varierende mat og smaker som passer til enhver smak. Kokkene kan til og med skreddersy opprette retter til alle som kan ha spesielle kostholdskrav . Reise og fritid Gruppe er begeistret for å tilby timeshare for videresalg på Island Residence Club Golden Sands, med sin rikdom av moderne varer i en ofte oversett beliggenhet.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1534 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.