Bilde av Worldmark Cathedral City
Bilde av Worldmark Cathedral City
Bilde av Worldmark Cathedral City
Bilde av Worldmark Cathedral City
Bilde av Worldmark Cathedral City

Adresse: 67-707 30th Ave., Cathedral City, CA 92234, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie i Worldmark Cathedral City? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Palm Springs er et av de stedene med en nesten mytisk kvalitet, og det er lett å se hvorfor. California har mer enn sin rettferdige del av naturlig skjønnhet, og med fjell, ørkener og havet innenfor en relativt kort kjøretur, kan det betraktes som det beste av USA. WorldMark Cathedral City er toppen av ørkenopplevelser, med natur ulikt noe vi har her i Storbritannia. Et perfekt tilfluktssted for når du vil bli gal med familien eller en nær gruppe venner, dette er en flott timeshare alternativ for folk som unngår det stille livet!

Kjøper Worldmark Catherdral City timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Worldmark Cathedral City før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Worldmark Cathedral City, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Worldmark Cathedral City

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Worldmark Cathedral City. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Worldmark Catherdral City.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Worldmark Cathedral City kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.