Bilde av WimPen Las Rosas
Bilde av WimPen Las Rosas
Bilde av WimPen Las Rosas
Bilde av WimPen Las Rosas
Bilde av WimPen Las Rosas

Adresse: Calle Las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariøyene 38683
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: http://www.wimpen.com/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på WimPen Las Rosas? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tenerife har lenge vært et favorittferiemål for briter som leter etter en hyggelig og hyggelig pause i Spania. Den vulkanske øya er en av Kanariøyene, en gruppe like utenfor kysten av Afrika som tilbyr varme temperaturer og en deilig spansk smak hele året. Wimpen Las Rosas, som ligger i en lett tilgjengelig rekkevidde av øya, tilbyr et glimrende valg for et sted å basere seg selv mens du besøker. Å ta på severdighetene er enkelt, spesielt med bil eller sykkel. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker hvor vakkert området rundt feriestedet er og vet at a timeshare med slike gode fasiliteter kommer ikke opp hver dag.

WimPen Las Rosas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (17.0 miles), Frisør (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (16.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Casino (23.0 miles) , Nærliggende, Badstue (i nærheten), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (17.0 miles), Windsurfing (17.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, tirsdag

Kjøper WimPen Las Rosas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei WimPen Las Rosas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med WimPen Las Rosas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på WimPen Las Rosas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge WimPen Las Rosas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med WimPen Las Rosas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av WimPen Las Rosas kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.