Bilde av Westgate Palace
Bilde av Westgate Palace
Bilde av Westgate Palace
Bilde av Westgate Palace
Bilde av Westgate Palace

Adresse: Westgate Palace, 6145 Carrier Drive, Orlando, Orlando, FL 32819, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.westgateresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Westgate Palace


Dette familievennlige to-tårnanlegget i Orlando, Florida, ligger bare noen øyeblikk unna Universal Orlando Resorts, Islands of Adventure og Universal Studio. Feriestedet ligger også innen gangavstand fra Wet 'n' Wild Water Park og over 200 butikker og familie restauranter. Westgate Palace Resort tilbyr også gratis transport til topp fornøyelsesparker som Walt Disney World, Universal Orlando og SeaWorld. Virkelig et flott alternativ for timeshare eiere.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere mener at Westgate Palace Resort tilbyr romslige, smakfullt innredede alternativer som består av to soverom og to roms villaer, alle med klimaanlegg. De er også utstyrt med separat spisestue og stue, boblebad og fullt utstyrt kjøkken.

Aktiviteter på stedet inkluderer tilgang til Coral Reef Pool med barnebasseng og bar, basketballbane, treningssenter, lekeplass, volleyballbane og spillrom. Westgate Palace Resorts utvalg av spisemuligheter består av en sportsbar og grill som tilbyr gourmetburgere og smørbrød, bassengbar med et utvalg av cocktailer, øl og brus og en deli med nystekte salater og grillede smørbrød. Feriestedet tilbyr også cateringtjenester for arrangementer og en romservicemeny med pizza, burgere, pølser, forretter, salater og mer.

Westgate Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Båthavn / Lansering, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Day Spa, Underholdning - Live, Golf, Ridning, Racketball, Seiling / Utleie, Dykking, Skøyter - Is, Svømmebasseng - Innendørs, Tennis, Vannski, Boblebad Spa eller Boblebad
Flyplass
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss onlineannonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Palace kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.