Bilde av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Bilde av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Bilde av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Bilde av Villas Sol Hotel and Beach Resort
Bilde av Villas Sol Hotel and Beach Resort

Adresse: Promotora La Costa, Playa Hermosa, Costa Rica,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.villassol.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Villas Sol Hotel and Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa Rica er synonymt med utsøkt skjønnhet, lange strender som ser ut til å strekke seg på for dager, svakt palmer og tydelig blå himmel. Hvis dette høres ut som en slags sted som ringer til deg for en ferie, kan vi ikke klandre deg!

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Playa Hermosa på kysten av øya. Det er mulig å nyte nesten enhver strandaktivitet du kan tenke på, fra svømming og snorkling til fiske. For de dagene føler du at du vil utforske, komme på en båt og krysse over bølgene, sole seg i solens stråler og dyppe under overflaten, så ofte for å beundre den fargerike verden under. Det er lett tilgjengelig fra Villas Sol Hotel og Beach Resort.

A timeshare i Costa Rica er en fin måte å sikre at du blir aktiv som øya er kjent for sin biologiske mangfold og utrolige landskap. Hvis du treter av stranden, går du til en vulkan eller innlandet til en regnskog for å lære om dyreliv og økologi. Når du har brukt all energi og ønsker å pensjonere med en kald drink, er Villas Sol Hotel and Beach Resort det perfekte valget. Med et altomfattende alternativ, er du sikker på å finne noe å kile din fancy hver natt med ditt opphold, og utsikten er ute av denne verden.

Villas Sol Hotel and Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Båtliv, Barnevakt, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Fiske, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Dykking (utstyr tilgjengelig), Snackbar, Svømmebasseng, Vannski (Utstyr tilgjengelig), Vindsurfing ,
Nærliggende fasiliteter
Minibank / bank (6.0 mi), Dykking, Vindsurfing, Vannski, Golf - driving range (12.0 mi), Safari (50.0 mi)
Flyplass
Liberia International - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Villas Sol Hotel og Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Villas Sol Hotel og Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Villas Sol Hotel og Beach Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Villas Sol Hotel and Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Villas Sol Hotel og Beach Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Villas Sol Hotel og Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Villas Sol Hotel og Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.