Bilde av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Bilde av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Bilde av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Bilde av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Bilde av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.funroyale-tropicale.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Village Caraibe Tennis, Golf & Beach Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Village Caraibe Tennis, Golf og Beach Resort avslutter din søken etter det mest fantastiske timeshare eierskap i Puerto Plata, Den dominikanske republikk. Ligger i det pulserende Playa Dorada, vil du aldri føle deg forandret i dette luksuriøse all inclusive-feriestedet. Alle hundre og åttifire rom er velutstyrte og romslige. Fasiliteter inkluderer air-condition, stue med sovesofa, TV og eget bad. Fra komforten til balkongen din, kan du tilbringe lat dager avslappende blant rolige hager eller golfbaner, også.

I tillegg Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at du vil nyte de mange fasilitetene på Village Caraibe Tennis, Golf og Beach Resort. Det innbydende utendørsbassenget er det perfekte tilfluktsstedet for dager når solen kan smelte den blå av himmelen. Du kan også spille tennis og volleyball eller ha det gøy i aerobic, salsa og merengue klassene. En Robert Trent Jones golfbane i 18-hullet ligger ved siden av feriestedet, og Atlanterhavet er bare en rolig spasertur unna. Herfra mister du deg i en rekke spennende vannsport, inkludert vindsurfing, snorkling og kajakkpadling. Andre ferieopplevelser for å fylle din tid er ridningsturer og et besøk til populære steder i nærheten som Altos de Chavon Village, Bayahibe og Minitas.

Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Dagligvarebutikk, Live Entertainment, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing I nærheten),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Puerto Plata International - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøp Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.