Bilde av Tregenna Castle Resort
Bilde av Tregenna Castle Resort
Bilde av Tregenna Castle Resort
Bilde av Tregenna Castle Resort
Bilde av Tregenna Castle Resort

Adresse: Tregenna Castle Holiday & Leisure Club, St. Ives, Cornwall, TR26 2DE, ENGLAND
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.tregenna-castle.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Tregenna Castle Resort


Cornwall er et vakkert, avslappet reisemål som det også kan være i et annet land. Det er en grunn turister flokker til kysten i kjed gjennom hele sesongen. Skjønnheten, villmarken og miljøet i området er som ingen andre, og atmosfæren er smittsom. Å besøke St Ives burde være et must for alle ivrige reisende, oppdage sjarmerende landsbyer og stoppe for pasties og clotted cream tea ved enhver anledning.

Tregenna Castle Resort er en unik timeshare mulighet som er satt i et faktisk slott. Bygningen har utsikt over bukten, noe som betyr at utsikten er uovertruffen, og da slottet stammer fra 1774, kan du være sikker på å hengi seg til en sann historisk utforskning. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å ta en tur rundt i området, ser på hver liten butikk og ser surfere som de prøver å mestre bølgene. Cornwall er en verdensklasse surfing destinasjon og for de som har lengsel, tar noen leksjoner om hvordan du skal dukke opp på tavlen er et must.

Det er noe for alle på Tregenna Castle Resort, enten du liker å slappe av ved bassengkanten eller ta en spasertur gjennom skogene på stedet. Uansett hva du foretrekker, tar du tid til å bremse og nyte området er et absolutt must.

Tregenna Castle Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Golf, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Newquay - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Tregenna Castle Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Tregenna Castle Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Tregenna Castle Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Tregenna Castle Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Tregenna Castle Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Tregenna Castle Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Tregenna Castle Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.