Bilde av The Gardens
Bilde av The Gardens
Bilde av The Gardens
Bilde av The Gardens
Bilde av The Gardens

Adresse: 496 N. Orange Blossom Trail, Orlando, FL, 32805, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.thegardensorlando.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Gardens? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


The Gardens ligger i Orlando, Florida, ved siden av det verdensberømte parlamentet, og er en alternativ-livsstil, luksuriøs innsjø timeshare feriested. South Beach-stilvillaene ligger midt i et basseng i lagunestil med steinformasjoner, og har et toppmoderne helse- og treningssenter med flere spa.

Anlegget har en eierstue, spisesteder og flere butikker. Et teater og fem nattklubber inkludert et diskotek. Gjestene kan slappe av i naturlige omgivelser i et av de private og stille hageområdene. Et omfattende antall innsjøfasiliteter venter på deg i den rolige og spennende hagen. Anlegget er en kort tur fra sentrum av Orlando, med bare 15 minutter til alle de lokale attraksjonene. Gjøre Hager Din Florida ferie flykte!

The Gardens Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Innsjø, Klesvask, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Matbutikk (1.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk fasiliteter (5.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Svømmebasseng (Nærliggende), Tennis (1.0 miles)
Flyplass
Orlando International - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper The Gardens timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Gardens før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Gardens, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på The Gardens

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Gardens eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Gardens.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Gardens kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.