Bilde av The Crane Residential Resort
Bilde av The Crane Residential Resort
Bilde av The Crane Residential Resort
Bilde av The Crane Residential Resort
Bilde av The Crane Residential Resort

Adresse: The Crane Resort, Barbados, The Crane Resort, Crane, St. Philip, Barbados
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.thecrane.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Crane Residential Resort


Verdenskjente glitrende havvann og fin rosa sand venter på deg på Residences at Crane i St. Philip, Barbados. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er stolte over å kunne tilby timeshare for videresalg på dette unike feriestedet. Ubestridelig sjarm og ekte eleganse går hånd i hånd med raffinerte øyer luksus og romslig innkvartering catered til alle dine feriebehov. Nyt overdådige suiter med hvelvede tak og himmelsenger, private basseng og takterrasser - og selv om alle rommene har aircondition, kan du bare holde terrassedørene åpne dag og natt for å la det varme havsbrisen.

Spa-fasiliteter og et fullt utstyrt treningsstudio som vender ut mot det kystende bassenget er tilgjengelig for de som liker å holde rutinen selv mens de er på ferie. Hvis det er stranddager du leter etter, vil en heis ta deg fra feriestedet til stranden med egen strandbar. Spis ut på thailandsk, japansk, italiensk og moderne karibisk mat i en av de fem restaurantene på stedet, og ta litt av øya hjem med deg i det store, plussfrie kjøpesenteret. Alt om boliger på kranen skriker "den ekstra mile" - slik omsorg har blitt tatt at eierskap her vil føles som et hjem hjemmefra, snarere enn et hotell.

Kranen har selv tatt sine tilbud et skritt videre ved å introdusere to nye områder av deres feriested. Residences in the Park gir deg sjansen til å oppleve hele feriestedets majestet med en unik vri. Leilighetene i første etasje har spisestue med havutsikt og bassenger i sine vidstrakte hager. Penthouse boliger gir tilgang til en privat solterrasse, basseng på taket, våt bar og grill. De er virkelig som å ha ditt eget feriehus!

Og til slutt nyte Residences by the Sea en klippestrøm og gir uovertruffen utsikt over de rosa sandene og krystallblå havvann. Det nittende og tjueførste århundre blander seg sømløst sammen i disse fantastiske boligene, spesielt designet for å tilby de beste utsikten. Oceanfront boliger tilbyr overnatting for hele festen, med private havutsikt bassenger, barbadisk innredning, fullt utstyrt kjøkken, og best av alt, atmosfæren på Crane Beach Hotel.

Spørre om i dag om timeshare or Fraksjonert eierskap på kranen!

The Crane Residential Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (10.0 miles), Fiske (5.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (2.0 miles), Frisør (1.0 miles), Ridning (3.0 miles) , Dykking (2.0 miles), shoppingområde (3.0 miles), tennis (i nærheten), vindsurfing (5.0 miles),
Flyplass
Grantley Adams International - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper The Crane Residential Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Crane Residential Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Crane Residential Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Crane Residential Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Crane Residential Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Crane Residential Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Crane Residential Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.