Bilde av The Compass Club
Bilde av The Compass Club
Bilde av The Compass Club
Bilde av The Compass Club
Bilde av The Compass Club

Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Compass Club


Compass Club er en flytende timeshare-klubb med flere feriesteder. Medlemskap av Compass Club lar deg foreta en reservasjon gjennom Nexus Leisure i en leilighetstype og sesong som samsvarer med medlemskapet ditt (akkurat som flytende tid som ovenfor), men i et av de tre feriestedene på Kanariøyene - Club Tarahal, Club Tenerife og Las Adelfas uten å betale et byttegebyr.

Hvis du ikke ønsker å gå til et av disse feriestedene, ber du Nexus Leisure om å sette inn en uke for deg til RCI Spacebank og deretter bytte andre steder gjennom RCI.

Compass Club-medlemmer kan ta ferieukene sine på hvilket som helst av Nexus-feriestedene på Kanariøyene, noe som gir valget mellom Tenerifes frodige nord eller solfylte sør og Lanzarote med sine arkitektoniske herligheter og vulkanske vidundere.

Compass Premier-medlemmer har alle disse valgene og en verden mer i tillegg, med et utvalg av luksuriøse feriesteder i fem separate kontinenter. Tilgjengelige feriesteder inkluderer steder i Australia, Østerrike, Canada, Frankrike, India, Indonesia, Mexico, Skottland, Spania og Thailand, med flere valg som stadig legges til.

Kjøpe The Compass Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei kompassklubben før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Compass Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Compass Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Compass Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Compass Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av kompassklubben kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.