Bilde av Strand Pavilion
Bilde av Strand Pavilion
Bilde av Strand Pavilion
Bilde av Strand Pavilion
Bilde av Strand Pavilion
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Strand Pavilion? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Eksotisk Cape Town på kysten av Sør-Afrika har noe å tilby alle: eventyr, utendørsaktiviteter, vingårder, strender og fantastiske utsikt året rundt. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å ta taubanen til toppen av Table Mountain for å oppleve den utrolige vista. EN timeshare i Sør-Afrika vil du stå i god stand, da det alltid er så mye mer å se og gjøre enn du noensinne trodde mulig!

Strand Pavilion er en utmerket base for å utforske området og tilbyr nydelige, luksuriøse fasiliteter for dagene når du foretrekker å slappe av og lade opp. Bygget på stranden, strekker anlegget seg faktisk ut over bølgene, slik at du kan late som om du er på sjøen.

Dette feriestedet er også et flott valg for surfere, så lenge de har lyst til å braving haiene som patruljerer surfen. For de som foretrekker å se, ser atletiske skjermer fra komforten på en gårdsplass kan gi nok adrenalin til å slake din tørst - og dette reduserer absolutt risikoen! For å se dyrelivet fra trygge omgivelser, kanskje ta en tur på en glassbunnsbåt. De som besøker Strand Pavilion kommer tilbake igjen og igjen som de aldri klarer å se hver eneste ting det er på tilbud.

Strand Pavilion Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Båtliv, Barnepass, Fiske, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Kjøpesenter,
Nærliggende fasiliteter
Øvelsesutstyr (1.0 miles), Golf (1.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Lake (19.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Squash (2.0 miles), Svømmebasseng (Nærliggende) Tennis (i nærheten), Vannski (2.0 miles),
Flyplass
Cape Town / DF Malan - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Strand Pavilion timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Strand Pavilion før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Strand Pavilion, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Strand Pavilion

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Strand Pavilion eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Strand Pavilion.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Strand Pavilion kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.