Bilde av Somni de Cambrils
Bilde av Somni de Cambrils
Bilde av Somni de Cambrils
Bilde av Somni de Cambrils
Bilde av Somni de Cambrils

Adresse: Avenida Riera de Alforja 8, Bloque 4-Lokal F, Cambrils, 43850 Tarragona, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.somnisresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Somni de Cambrils


La de hedonistiske strendene i sør for et år igjen; Tarragona i Nord-Spania er en historie buffs glede. Å komme vekk fra folkemengdene er lett i denne havnebyen, spesielt siden det er så mye å se og gjøre. Området som brukes til å huse en romersk koloni, og så den overlevende romerske arkitekturen er utrolig.

Spesielt oppmerksomhet er Tarragona amfiteater, et 2. århundre auditorium med utsikt mot Middelhavet. Det er også graver av notat, gitt det vanlige navnet på Necropolis, den døde by. Passeig Arqueologic ser ut over Tarragona og er vel verdt en mild spasertur.

Byen er også viktig for sin katalanske kultur, forskjellig fra resten av Spania. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker muligheten til å prøve nye retter og spenningen ved å lære ord på et nytt språk i et av våre favorittland. EN timeshare her er en flott ferieinvestering som regionen går fra styrke til styrke. Somni de Cambrils tilbyr et beroligende hjem borte fra hjemmet: velutstyrte leiligheter med et avslappende basseng for forfriskning etter en dag med utforsking. Som en base for å lette å se denne utrolige regionen er det vanskelig å slå Somni de Cambrils.

Somni de Cambrils fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Nærliggende, Båtliv (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Live Underholdning (6.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Telefon ), Tennis (3.0 miles), vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Barcelona - (75 miles - 120 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Somni de Cambrils timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Somni de Cambrils før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Somni de Cambrils, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Somni de Cambrils

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Somni de Cambrils eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Somni de Cambrils.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Somni de Cambrils kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.