Bilde av Se havet i San Diego
Bilde av Se havet i San Diego
Bilde av Se havet i San Diego
Bilde av Se havet i San Diego
Bilde av Se havet i San Diego

Adresse: 4465 Ocean Blvd., San Diego, CA, 92109, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.ore-inc.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på See the Sea at San Diego? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Se havet ved San Diego til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Se havet ved San Diego Facilities

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Klesvask, Heis/Heis, Badstue, Spa, Boblebad/Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (i nærheten), båtliv (5.0 miles), fiske (i nærheten), golf (3.0 miles), matbutikk (i nærheten), frisør (i nærheten), ridning (15.0 miles), live underholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter ( 3.0 miles), Restaurant (i nærheten), Dykking (i nærheten), Shoppingområde (i nærheten), Snackbar (i nærheten), Tennis (3.0 miles), Vannski (5.0 miles), Vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
San Diego - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag

Nyt en hjemmeopplevelse på See the Sea at San Diego

Når du kjøper timeshare på eiendommer som See the Sea at San Diego, er du garantert en årlig reise unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr et unikt, fredelig avbrekk fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Se havet i San Diego før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med See the Sea at San Diego, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos See the Sea i San Diego

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til See the Sea at San Diego. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med See the Sea at San Diego.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke See the Sea at San Diego kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.