Bilde av The Samudra Retreat Samui
Bilde av The Samudra Retreat Samui
Bilde av The Samudra Retreat Samui
Bilde av The Samudra Retreat Samui
Bilde av The Samudra Retreat Samui

Adresse: 24 / 73 M. 5 Choeng Mon Beach, Boh Pud, Koh Samui, Surat Thani, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.samuipeninsula.net

Er du interessert i eiendommer for salg og utleie på The Samudra Retreat Samui? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Thailand har blitt et mer populært turistmål de siste årene, men har på ingen måte ødelagt opplevelsen. Koh Samui er fantastisk, med svingende palmer, gylne sandstrender, klart vann og friske kokosnøtter. For den ultimate eksotiske ferien i utlandet er det vanskelig å slå. EN timeshare på Samudra Retreat Samui er en god ferieinvestering som landet går fra styrke til styrke.

Det friske, varme vannet bidrar til snorkling, slik at du kan se fargerik fiskedyr gjennom koraller og anemoner. De som ønsker å våge lengre unna, kan bestille en dagstur til den fantastiske Mu Ko Ang Thong nasjonalparken, hvor det er mulig å få øye på fisken fra komforten av en glassbunn hvis de foretrekker å ikke komme inn i vannet.

Samudra Retreat Samui er et fantastisk valg for ditt hjem borte fra hjemmet, med et utendørsbasseng, underholdning på stedet og barnevakt. Dette betyr at barna kan bli tatt vare på mens de voksne utforsker noen av Koh Samui's mer voksne underholdning på hovedstripen. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker dette bølle nattelivet og er sikker på at du vil også. Det er definitivt noe å oppleve minst én gang!

Samudra Retreat Samui Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Bilutleie, Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Klubbhus, Kokemuligheter, Dagsspor, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Lås av, Restaurant, Svømmebasseng, Utendørs, TV
Resort Fasiliteter
Strand på stedet
Utendørs svømmebasseng
Barnebasseng
Vannsport
Levende musikk og underholdning
Helseklubb og treningssenter
Ayurvedisk thaimassasje og helsespa
snorkling
Barnevakt
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Bangkok / BKK8 Miles / 13 KM
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Samudra Retreat Samui timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Samudra Retreat Samui før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Samudra Retreat Samui, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Samudra Retreat Samui

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Samudra Retreat Samui eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Samudra Retreat Samui.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Samudra Retreat Samui kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.