Bilde av Royal Savoy Resort
Bilde av Royal Savoy Resort
Bilde av Royal Savoy Resort
Bilde av Royal Savoy Resort
Bilde av Royal Savoy Resort

Adresse: Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalsavoyclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Savoy Hotel Madeira


Den kongelige Savoy Madeira er kjent blant timeshare Eiere for sin overdådighet, luksus og femstjerners innkvartering. Designet spesielt for å la deg sette pris på den fantastiske Atlanterhavet utsikten fra sin prestisjetunge beliggenhet på Madeira Kyst, har feriestedet totalt 172 balkonger med rom og suiter, alle innredet med eleganse, kvalitet og komfort i tankene. Det er ikke rart at dette feriestedet har vært den stolte mottakeren av flere ettertraktede priser og vurdert blant de fineste feriestedene i verden når du tar hensyn til førsteklasses fasiliteter: et frodig subtropisk solarium, flere svømmebassenger og privat havs tilgang, gratis Wi- Fi i soverom og fellesområder, fin restaurant og en pianobar med cocktail med nattlig levende musikk.

Feriestedet er ideelt plassert for en kort spasertur til Funchal og dens historiske sentrum, og i et hyggelig nabolag som er vert for en nærliggende restaurant som er anbefalt av Michelin. Ikke bare vil du være i trygge hender med Reise og fritid Gruppe, Men med Royal Savoy Madeira - den siste utvidelsen av en verdensberømt århundre gammel hotellkjede, vil du kjøpe timeshare som du kan stole på.

Kjøper Royal Savoy Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Savoy Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Savoy Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Savoy Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Savoy Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Savoy Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Savoy Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.