Bilde av Royal Resorts
Bilde av Royal Resorts
Bilde av Royal Resorts
Bilde av Royal Resorts
Bilde av Royal Resorts
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Royal Resorts? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Siden 1993 har Royal Resorts gjort det til sitt oppdrag å levere bare de aller beste i helligdager. Gjennom eierskap av timeshare, fraksjonert eierskap og timeshare-poeng, får deres kunder til å nyte sitt eget merke med vennlig gjestfrihet, bestående av fantastiske feriesteder og leiligheter konstruert med en hjemlig atmosfære. Moderne møbler og frodige omgivelser samler seg sammen i noen av verdens beste destinasjoner for å skape en virkelig flott ferieopplevelse hvert år.

Videre får du oppleve en ekte følelse av eksklusivitet, fordi Royal Resorts er kun medlemmer. Du kan også delta i deres Global Alliance Partnership, som gir deg tilgang til enda mer fantastiske steder over hele verden.

Hvor skal jeg starte? Vel, India er et reisemål på bøttelister over mange, og hjem til det første kongelige feriestedet Royal Goan Beach Club. Mangfoldet i India betyr at uansett hvor du kommer fra, finner du et sted du kan ringe din egen, uansett om det er strender eller fjell. I øst kommer vi til Indonesia. Dette mystiske og mystiske landet har rikelig med variasjoner som du kan friste deg til i livet - og ikke glem at det er på ekvator, slik at været blir uovertruffen!

Har du vurdert Thailand? Dette landet er magisk når det gjelder ferie, og du ville bli tilgitt for å tenke at du hadde oppdaget himmelen på jorden. Historien og kulturen florerer, med sine gode tilbud om ruiner, øde byer og hellige tempel. Og endelig, sørg for å oppdage Hellas. Dette Middelhavsparadiset kan ha falt på vanskelige tider de siste årene, men deres gjestfrihet forblir uten sidestykke. Bli forelsket i olivenlunder, gamle templer og Middelhavsklimaet.

Oppsummert, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror du ville være hardt presset for å finne et mer allsidig eksotisk ferieeiendom enn Royal Resorts, så sett det i dag!

Kjøper Royal Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Resorts før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Resorts, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Resorts

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Resorts kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.