Bilde av Quinta do Lago Country Club
Bilde av Quinta do Lago Country Club
Bilde av Quinta do Lago Country Club
Bilde av Quinta do Lago Country Club
Bilde av Quinta do Lago Country Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.quintadolagocc.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Quinta do Lago Country Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En søt rendezvous med natur lokker på Quinta do Lago Country Club. Med en kystlinje som strekker seg to hundre kilometer, et utvalg av viker og strender, i tillegg til den strålende naturreservatet Ria Formosa, er det ingen bedre adresse i Algarve, Portugal. Dette luksuriøse feriestedet ligger bare en ti minutters spasertur fra stranden. I full gang er det tempererte middelhavsklimaet, med solen lys og splinter bladene av omkringliggende furutrær. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere også nyte mange fiskerestauranter i nærheten, samt de mange kafeer, barer og etablissementer som serverer tradisjonell portugisisk mat.

Videre gir den sentrale beliggenheten til Quinta do Lago Country Club deg tilgang til de beste golfbanene i Europa. Faktisk er det en putting green på stedet og over tretti andre kurs i området som tilbyr rabatterte avgifter. Andre fritidsaktiviteter på feriestedet inkluderer svømming, badstue og massasjer, seiling og windsurfing, og fotturer og sykling. Deretter, etter en dag med vandrende, finn trøst i den tretti og seks plysj timeshare enheter som vender mot innsjøen og Atlanterhavet. Alle leilighetene har klimaanlegg, kjøkkenkrok og separat spiseplass, stue med sovesofa, eget bad med boblebad eller dusj og møblert uteplass for din overbærenhet.

Quinta do Lago Country Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, treningsutstyr, Klesvask, Heis, Sauna, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Casino (6.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Matbutikk (1.0 miles), Ridning (1.0 miles), Innsjø ), Medisinsk fasiliteter (5.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (1.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, lørdag, søndag

Kjøper Quinta do Lago Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Quinta do Lago Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Quinta do Lago Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Quinta do Lago Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Quinta do Lago Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Quinta do Lago Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Quinta do Lago Country Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.