Bilde av Quality Vacation Club
Bilde av Quality Vacation Club
Bilde av Quality Vacation Club
Bilde av Quality Vacation Club
Bilde av Quality Vacation Club

Adresse: Mooikloof Office Park East, c / o Atterbury og Jollify Main Road, Mooikloof, Pretoria, Gauteng, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.qvc.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Quality Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hvis du drømmer om Sør-Afrika, er Quality Vacation Club klubben for deg. Med tretti timeshare feriesteder å velge mellom, er det mulig å reise over hele fylket og tilfredsstille din tørst etter eventyr. Et poengbasert eierskap er valget for kunnskapsrike folk som elsker å prøve nye ting og se alt hva verden har å tilby, i stedet for å komme tilbake til samme feriested år etter år. Bytt din vanlige uke for poeng og bruk disse poengene, men du ser det bra, om du vil ta en siste liten avtale eller lagre dem for en spesiell anledning. Det er også mulig å kjøpe flere poeng for å sikre at du ikke går glipp av det målet du har drømt om.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker alle Quality Vacation Club resorts, men noen av våre favoritter inkluderer Little Eden, en rolig oase innen kjøreavstand til Johannesburg; Crystal Springs Mountain Lodge for en fredelig setting og sant å komme vekk fra alt, og Kruger Park Lodge for muligheten til å se våre favorittdyr på safari. Nettstedet er en flott ressurs hvis du ikke vet hvor du skal begynne, slik at du kan velge alpinanlegg basert på om du foretrekker "Familieferie", "Strand og Kyst" og til og med "Romantisk Retreats". Du kan ikke gå galt med denne utrolige klubben.

Kjøpe kvalitet Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Quality Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Quality Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Quality Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Quality Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Quality Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Quality Vacation Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.