Bilde av Pestana Palms
Bilde av Pestana Palms
Bilde av Pestana Palms
Bilde av Pestana Palms
Bilde av Pestana Palms

Adresse: Pestana Palms Ocean Aparthotel, Rua do Gorgulho, nr. 15-17, 9000-107 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestana.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Pestana Palms


Plassert langs Madeira kysten er hvor du finner Pestana Palms, en virkelig unik og miljøvennlig timeshare resort som Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere er stolte av å tilby for videresalg. Den sylindriske leiligheten "Tårn" ble designet med uforstyrret utsikt i tankene, og fra de fantastiske soloppgangene over himmelen i hovedstaden Funchal til de spektakulære kveldssolene som skinner over havets bølger, skuffer det ikke. For de som ønsker en ferie langt fra maddingemengden, tilbyr feriestedet enestående fred og ro, spesielt innenfor de vakkert bevarte hagene med utsikt over havet.

Fasiliteter inkluderer gratis Wi-Fi på fellesområdene, full aircondition, daglig rengjøring, gratis underjordisk parkering for å holde bilene kule om dagen og gratis frokostbuffé. Dette serveres i tårnetrestauranten og på balkongen hvor du, hvis du er heldig og havet er rolig, kan du til og med få øye på noen delfiner mens du spiser. Videre dette timeshare Feriestedet er ikke bare et flott feriedestinasjon, men også en flott base for å utforske resten av øya. Ved å velge Pestana Palms, blir du ikke skuffet.

Pestana Palms fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Heis, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Casino (2.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles ), Vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Madeira (22kms)
Sjekk inn / ut
(Uker) mandag

Kjøper Pestana Palms timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Palms før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Palms, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Palms

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Palms eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Palms.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Palms kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.