Bilde av Pestana Miramar
Bilde av Pestana Miramar
Bilde av Pestana Miramar
Bilde av Pestana Miramar
Bilde av Pestana Miramar

Adresse: Pestana Miramar, Rua Imperatriz D. Amélia, Estrada Monumental 182/194, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: ww.pestanavacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Miramar


RCI Gold Crown Resort Pestana Miramar kan bli funnet blant vakre plener og hager som ligger bare 300 meter fra stranden i denne fantastiske regionen Madeira. Gjester her finner et bredt utvalg av ting å gjøre i nærheten, inkludert en rekke fantastiske restauranter, offentlige hager, fjellstier og cruise blant annet.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere mener dette feriestedet stolthet seg i å prøve å tilby sine gjester alt de kunne ønske seg mens de var på ferie. Anlegget har fire restauranter, et ferskvannsutendørsbasseng med separat barneområde og bassengbar, oppvarmet innendørsbasseng, spillrom med biljardbord, frisørsalong, helsestudio med treningsutstyr, badstue, boblebad og boblebad. timeshare eiere her vil finne massasjer er tilgjengelig til en nominell kostnad pluss en klesvask er tilgjengelig på dette fantastiske feriestedet.

Leilighetene kommer i en rekke studio, en og to soverom enheter sove mellom to og seks personer. Gjester her finner innkvartering som skal innredes på en subtil måte som befinner seg i Funchal, Portugal. Leilighetene på Pestana Miramar har vanligvis en fullt utstyrt kjøkkenkrok, kabel-TV, telefon med direkte oppringning, eget bad, hårføner og egen balkong.

Pestana Miramar Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Spillerom, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking, Nærliggende, Squash Tennis (i nærheten),
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, mandag

Kjøper Pestana Miramar timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Miramar før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Miramar, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Miramar

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Miramar eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Miramar.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Miramar kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.