Bilde av Pestana Grand Hotel
Bilde av Pestana Grand Hotel
Bilde av Pestana Grand Hotel
Bilde av Pestana Grand Hotel
Bilde av Pestana Grand Hotel

Adresse: Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestana.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Grand Hotel


Pestana Grand Hotel ligger sør i Funchal, Madeira, og har fordelene av et mildt middelhavsklima hele året - inkludert havtemperaturer fra 18C gjennom vår og temperatur mellom 24C og 26C i løpet av sommeren. Dette gjør regionen et flott sted å eie timeshare.

Regionen Madeira er kjent for sin vin, god mat, rik historie, kultur og det vakre landskapet. Øya er også populær for sine utendørsaktiviteter som fotturer, golf og dykking på grunn av den brede verity av arter med flere dykkerskoler tilgjengelig i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel selv tilbyr et vennlig og innbydende miljø med fantastisk utsikt over havet og høye klippene i Cabo Girao. Som en av de siste gjenværende havnefrontene langs kysten av Funchal, er det en ekte skatt. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere mener dette feriestedet gir et godt valg, da det tilbyr et bredt spekter av funksjoner: et nydelig fullservice helse spa med innendørsbasseng, omfattende utvalg av restauranter, barer og det største bassenget på øya. Det er også et bredt spekter av lokale restauranter pluss to supermarkeder i nærheten.

Pestana Grand Hotel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Deler / Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Liveunderholdning, Restaurant, Badstue, Snackbar, Spa, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk utstyr (I nærheten), Squash (1.0 miles), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) mandag

Kjøper Pestana Grand Hotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Grand Hotel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Grand Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Grand Hotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Grand Hotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Grand Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Pestana Grand Hotel kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.