Bilde av Penina Golf Apartments
Bilde av Penina Golf Apartments
Bilde av Penina Golf Apartments
Bilde av Penina Golf Apartments
Bilde av Penina Golf Apartments

Adresse: Postboks 32, Penina, 8500-082, Alvor Portimao, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: peninaapartments.com

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på Penina Golf Apartments? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Penina Golf Apartments er en unik timeshare utvikling av 24 leiligheter i sameiestil. De ligger på eiendommen til Penina Estate og det anerkjente 5-stjernershotellet Penina Hotel and Golf Resort og ligger ved siden av det karakteristiske 13. hullet til Henry Cotton-designet Penina Championship Golf Course.

Består av leiligheter med 2 soverom, 3 soverom og 4 soverom med følgende funksjoner og fasiliteter:

 • Sjenerøse velholdte hager.
 • Privat svømmebasseng og bassengområde, fullt møblert med et tilstrekkelig antall parasoller og solsenger.
 • Bassenghus med dusjer og toaletter.
 • Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, vaskemaskin, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
 • Flatskjerm-TV som mottar en rekke åpne kanaler, en DVD-spiller og gratis WiFi.
 • Stor balkong, ideell for avslapning og utendørs spising. Utstyrt med en BBQ, bord og stoler og solsenger.
 • Leiligheter størrelser 94 kvm - 118 kvm - 142 kvm, eksklusiv balkong.
 • Leder og ansatte på stedet.
 • Fullt rengjort hver uke inkludert friskt sengetøy basseng og badehåndklær. Ekstra rengjøring etter avtale.
 • Elektriske golftraller og golfkøller til en gunstig pris.
 • Barnesenger med sengetøy og høye stoler kan reserveres uten ekstra kostnad, med forbehold om tilgjengelighet.
 • Kjøpe Penina Golf Apartments timeshare

  Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lei Penina Golf Apartments før du kjøper

  Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Penina Golf Apartments, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

  Salg og videresalg hos Penina Golf Apartments

  Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Penina Golf Apartments eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Penina Golf Apartments.

  Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Penina Golf Apartments kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

  For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.