Bilde av Parque Denia Club
Bilde av Parque Denia Club
Bilde av Parque Denia Club
Bilde av Parque Denia Club
Bilde av Parque Denia Club

Adresse: Parque Denia Club, Carretera Denia-Javea 118, 03700 Denia, Alicante, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.parquedenia.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Parque Denia Club


Parque Denia Club er et rolig og vennlig feriested funnet i den alltid populære Alicante bare 1.5 miles fra noen av Spanias Vakreste strender. Ligger på den nordlige kanten av Alicante, Reise og fritid Gruppe Tror at alle som ønsker å kjøpe timeshare På Parque Denia Club finner du byen Denia tilbyr mange ting for gjestene å gjøre i denne populære byen, inkludert et livlig natteliv, et bredt spekter av turer og aktiviteter, vannsport, sandstrender og det stadig populære ødelagte slottet med fantastisk utsikt over marina.

Gjestene finner Parque Denia Club tilbyr gjestene enkle og rene enheter med personale alltid til stede for å hjelpe pluss rikelig med parkering tilgjengelig på stedet. Leilighetene er godt innredet med mye av fasilitetene du forventer, for eksempel en fjernsyn i hovedrommet og velutstyrte kjøkken. Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Parque Denia Club finner du et soverom med plass til plass til fire eller fem personer, mens to soverom tilbyr overnatting for inntil seks gjester.

Onsite fasiliteter på Parque Denia Club inkluderer et anlagt svømmebasseng, bar og restaurant. timeshare Eiere som ønsker å våge seg ut, finner også en rekke butikker og kafeer i nærheten.

Parque Denia Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barneklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Treningsutstyr (1.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (6.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (1.0 miles), Tennis (1.0 miles) Vannski (1.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Alicante - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Parque Denia Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Parque Denia Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Parque Denia Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Parque Denia Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Parque Denia Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Parque Denia Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Parque Denia Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.