Bilde av Palace Hotel Muerren
Bilde av Palace Hotel Muerren
Bilde av Palace Hotel Muerren
Bilde av Palace Hotel Muerren
Bilde av Palace Hotel Muerren

Adresse: Palace Hotel, Muerren, SVEITS
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.muerren.de/palace

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Palace Hotel Muerren? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Palace Hotel Muerren til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Palace Hotel Muerren Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Barnebasseng, Spillerom, Helseklubb, Heis, Live underholdning, Medisinske fasiliteter, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (1.0 km), Casino (9.0 km), Langrenn (i nærheten), Slalåm (i nærheten), Golf (9.0 km), Matbutikk (i nærheten), Ridning (9.0 km), Skiskole (I nærheten ), Snackbar (i nærheten),
Flyplass
Zürich - (112 miles - 180 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt en hjemmefraopplevelse på Palace Hotel Muerren

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Palace Hotel Muerren, er du garantert en årlig flukt. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Palace Hotel Muerren før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Palace Hotel Muerren, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Palace Hotel Muerren

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Palace Hotel Muerren eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med Palace Hotel Muerren.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Palace Hotel Muerren kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.