Bilde av Ona Village Cala DOr
Bilde av Ona Village Cala DOr
Bilde av Ona Village Cala DOr
Bilde av Ona Village Cala DOr
Bilde av Ona Village Cala DOr

Adresse: Ona Village Cala D'Or, Calle Voltor Esquina Calle La Bassa, 07660 Santanyí, Illes Balears, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.onahotels.com/es/apartahotel-village-cala-dor-mallorca/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Ona Village Cala D'Or


Ona Village Cala D'or er stedet å gå hvis du elsker å tilbringe tid med dine kjære i en vakker setting, med mye å se og gjøre for alle aldre. Mallorca viser ikke noe tegn på å bremse ned som et fantastisk turistmål; Et sted å gå for hele familien for å finne glede og spennende aktiviteter. Spania har et rykte som morsomt og familievennlig, og dette omdømmet er velfortjent og bygget opp etter flere tiår med briter som besøker og blir forelsket i landet.

A timeshare På Ona Village Cala D'or vil stå deg i god posisjon da feriestedet er godt plassert for å nyte alt som regionen har å tilby. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere også sette pris på bassenget, en fin måte å kjøle seg ned fra varmen til dagen etter å ha utforsket. Med et vennlig personale og en familiær atmosfære er det lett å se hvorfor folk kommer tilbake igjen og igjen for å bli. Utsikten fra hver av balkongene er en innbydende vista, og holder oppmerksomheten fast på ferien. I nærheten av golfbaner og marinaen tilbyr dette feriestedet en enkel måte å få tilgang til dine favorittaktiviteter i Spania. Du vil aldri ønske å forlate.

Ona Village Cala DOr Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, funksjonshemmede enhet, liveunderholdning, badstue, snackbar, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (53.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (1.0 miles ), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Palma de Mallorca - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Village Cala DOr timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Village Cala DOr før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Village Cala DOr, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Village Cala DOr

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Village Cala DOr eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Village Cala DOr.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ona Village Cala DOr kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.