Bilde av Ona Club Novelty
Bilde av Ona Club Novelty
Bilde av Ona Club Novelty
Bilde av Ona Club Novelty
Bilde av Ona Club Novelty

Adresse: Calle Berlin Numero 5, 43840 Salou
Tarragona, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubladorada.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Ona Club Novelty? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


I Salou, Spania, er en drømmende strandferie nesten en vanlig ting på Ona Club Novelty av Onagrup Vacations. Hver dag hilser en lys og varm sol timeshare Eiere mens den klare og kule safirstranden befinner seg fra alle stress og bekymringer. Levante Beach er bokstavelig talt skritt unna boligen. Tilbring hele dagen som sol under solen eller utforsk nærliggende attraksjoner, inkludert Universal Studios Port Aventura, samt de mange kjøpesentrene, restaurantene og nattelivet bare fem minutter fra feriestedet. For mer turistinformasjon, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere foreslår å spørre mottakspersonalet som også kan bestille billetter, utflukter og transporttjenester.

Men hvis du ønsker å bli satt, er fasiliteter på Ona Club Novelty også trygge. Fortsett å feire på det gode været i utendørsbassenget, solariumet og fluktstolene. Wi-Fi er også tilgjengelig for å holde deg tilkoblet og opptatt med å dele dine timeshare-feriebilder og -historier. Endelig er det rikelig med fred og avslapning for deg i en av de tjueenvære ettromsleilighetene med private balkonger. Hver komfort med bekvemmeligheter som air-condition, stue med sovesofa, flatskjerm-TV og musikkanlegg, komplett kjøkken og bad med badekar. Familierom er også tilgjengelig.

Ona Club Nyhet Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (31.0 miles), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende) , Lekeplass (i nærheten), Badstue (i nærheten), Dykking (i nærheten), Squash (3.0 miles), Telefon (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vannski (I nærheten)
Flyplass
Barcelona - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
mandag

Kjøper Ona Club Novelty timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Club Novelty før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Club Novelty, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Club Novelty

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Club Novelty eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Club Novelty.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Ona Club Novelty kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.