Bilde av Ona Ogisaka Garden
Bilde av Ona Ogisaka Garden
Bilde av Ona Ogisaka Garden
Bilde av Ona Ogisaka Garden
Bilde av Ona Ogisaka Garden

Adresse: Ona Ogisaka Hage, C / Aquari, 3, 03700 Denia, Alicante, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.onaogisakagarden.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Ona Ogisaka Garden


Lyse, koselige og komfortable: dette er timeshare På Ona Ogisaka Garden. Set i sør-østlige Spania i fiskehavnen i Denia - et sted med historie som går tilbake til Carthage-dagene - finner du et sted som brister med sjarm og kultur. Disse moderne og velholdte leilighetene har kjøkkenkrok til selvbetjente gjester, sammen med balkonger med utsikt over feriestedets to utendørsbassenger med en fantastisk fjellutsikt, slik at alle leilighetene får solskinn på forskjellige tider av dagen. Videre, hvis det nydelige været blir litt for varmt - spesielt om natten - vil du kunne dra nytte av et klimatisert boareal hvor du kan ha en ettermiddagssesta eller en fantastisk natts søvn.

Marineta Beach ligger en kort spasertur fra feriestedet, og den nærliggende havnen er hvor du finner et vell av restauranter, barer og shopping - for ikke å nevne det daglige skuespillet som blir losset! Hvis du foretrekker å bo på feriestedet, ta full nytte av spa og badstue, og i det usannsynlige tilfelle av dårlig vær, ta en dukkert i innendørsbassenget. For lokal inspirert mat, besøk La Bodeguita-restauranten. For ferie innkvartering med en tradisjonell spansk land føler, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler å vurdere Ona Ogisaka Garden.

Ona Ogisaka Hagefasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, heis, restaurant, badstue, snackbar, squash, svømmebasseng (innendørs / utendørs),
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (31.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende) , Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Alicante - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Ogisaka Garden timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Ogisaka Garden før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Ogisaka Garden, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Ogisaka Garden

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Ogisaka Garden eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Ogisaka Garden.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ona Ogisaka Garden kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.