Bilde av MTC Platinum Club
Bilde av MTC Platinum Club
Bilde av MTC Platinum Club
Bilde av MTC Platinum Club
Bilde av MTC Platinum Club

Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos MTC Platinum Club


Fordelen med MTC Platinum Club er at ukene tilbys i en "flytende modus".

Ved kjøp av uker i MTC Platinum Club timeshare, du får ikke en fast uke på et bestemt feriested, men muligheten til å velge når du bestiller et feriested i en eller annen retning, samt datoene du ønsker, som tilfredsstiller de forskjellige ønskene til ferien din fra år til år. Club "MTC Platinum" - Thai klubb, hvis feriesteder ligger i forskjellige deler av landet (resortområde, hovedstad, provinser). Medlemskap i klubben utstedes til 2069, i samsvar med lovgivningen i Kongeriket Thailand.

All utveksling mellom feriesteder i klubben er gratis. Eiere av klubben har en unik mulighet til å dele hvileuken sin i 3 og 4 dager og ta en pause to ganger i stedet for én gang for en liten tilleggsavgift på 50 Euro.

Siden klubben er veldig populær og det er mange klubbeiere, er innsjekking på klubbens feriesteder fast (på lørdager), noe som gjør det mulig å forene resten for klubbeiere rundt om i verden.

Uken i inneværende år kan kun brukes på basisanlegget i inneværende år. I tilfelle du ikke planlegger å bruke uken på baseferiestedet, kan du sette den inn i banken til utvekslingsorganisasjonen slik at du kan besøke hvor som helst i verden. For å gjøre dette, må du kontakte serviceavdelingen og varsle den overvåkende lederen om ønsket om å sette inn en uke i en bestemt utvekslingsorganisasjon.

For å foreta en utveksling kan du enten kontakte serviceavdelingen for å søke etter sentraler, eller direkte til utvekslingsorganisasjonen på telefon eller på nettsiden. Vennligst sjekk at administrasjonsgebyret for dine uker er betalt, dette er nødvendig for å kunne bestille ferie og innskuddsuker.

Eiere av MTS Platinum Club får muligheten til å gjøre reservasjoner ikke bare på klubbens hovedferiesteder i Pattaya, men også på klubbens partnerferiesteder i Phuket, Samui og Malaysia. Spesielt Laguna Holiday Club Phuket, Replay Pool Villa, Replay Residence, Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur. Feriestedene inkluderer:

Grand Tower Inn Rama VI, Bangkok
Se Talay Holiday Resort, Pattaya
Chateau Dale Resort, Pattaya
Legacy River Kwai Resort, Kanchanabury
I tillegg til partnernes feriesteder:
Laguna Holiday Club Phuket Resort (Phuket)
Replay Residence (Samui)
Oceans 13 @ Replay Pool Villa (Samui)
Swiss Garden Residence Kuala Limpur, (Malaysia)


Kjøpe MTC Platinum Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei MTC Platinum Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med MTC Platinum Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos MTC Platinum Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge MTC Platinum Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med MTC Platinum Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke MTC Platinum Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.