Bilde av Mizner Place
Bilde av Mizner Place
Bilde av Mizner Place
Bilde av Mizner Place
Bilde av Mizner Place

Adresse: 1775 Bonaventure Blvd., Weston, FL, 33326, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.dailymanagementresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Mizner Place? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Vacation Village Mizner Place på Weston Town Center er et flott valg for en timeshare eiendom som florida har så mye å tilby for ferierende. Med rikelig fornøyelsesparker, strender og solskinn, er menneskene lykkelige og avslappede, og du kan også være. Det er alltid noe å underholde, og en måte å tilbringe tid på, og Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker tilbaketrukket atmosfære av staten; den kan ikke finne noe annet sted i USA.

Disse leilighetene med en og to soverom ligger i nærheten av Fort Lauderdale, og har god plass til hele familien. Vet at du alle vil ha mer enn nok plass og du vil ikke leve oppå hverandre slik mange skianlegg forventer at du skal! Leilighetene er velutstyrte og noen har boblebad for å virkelig hjelpe deg med å gi slipp på stress fra hverdagen.

Fasilitetene er fantastiske, med et utendørsbasseng og boblebad, og morgenkaffe er inkludert i prisen som feriestedet gjenkjenner det som en nødvendighet. Det er også muligheter til å bli kjent med naboene på familiebassengpartier, danselektioner og filmkvelder som Vacation Village Mizner Place på Weston Town Center setter på for at du skal føle deg som hjemme. Dette er virkelig en ferie for hele familien!

Mizner Place Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, funksjonshemmede enhet, vaskeri, heis, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (2.0 miles), Strand (25.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Innsjø Live-underholdning (i nærheten), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Dykking (25.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Spa i nærheten, Tennis i nærheten, Vannski (25.0 miles), Vindsurfing 25.0 miles),
Flyplass
Fort Lauderdale - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøpe Mizner Place timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mizner Place før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mizner Place, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Mizner Place

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Mizner Place eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Mizner Place.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Mizner Place kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.