Bilde av Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Bilde av Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Bilde av Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Bilde av Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Bilde av Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Adresse: Agios Nikolaos, Kreta, 72100, Hellas
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.wyndhamgrandmirabello.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie ved Wyndham Grand Crete Mirabello Bay


Livliggjør den uforlignelige verdien av autentisk kretisk gjestfrihet, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay er dedikert til å tilby overlegne tjenester og ekstraordinære opplevelser i et mesterlig renovert kompleks omgitt av de frodige åssidene i Lassithi og det euforiske Kretahavet.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay's timeshare bungalower og suiter har blitt svært oppgradert, og 55 fantastiske private bassenger og boblebassenger ble lagt til dette unike eventyrlandet. De 311 gjesterommene og bungalowene er ideell designet for familier, par og arrangementsdeltakere, og blander den moderne elegansen og den rolige elegansen med øya-eliksiren og syntetiserer et gjemmested uten sidestykke dekorert med oliventrær, perfekt for dine skreddersydde opplevelser.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay skiller seg ut av utallige grunner, noe som kan forelske den mest krevende gjesten. Den fantastiske mengden av kulinariske konsepter vil overraske ganen din, mens det eteriske Mirabello Spa orkestrert av profesjonelles beroligende hender vil berolige kropp og sjel. Oppdag våre uendelige konsepter på to skinnende sandstrender, som stolt har blitt hedret med "Blå flagg-prisen", og nyt majestetiske rom som er laget for konferanser eller arrangementer og flotte gymnastikkområder nettopp på den forlokkende stranden.

Gjennomsyret av to fengslende bassenger - ett kun for voksne -, granulære strender, et sports- og treningssenter, fristende restauranter og barer, aktiviteter for barn og en utendørs kino, gjør vår strandklubb Wyndham Grand Crete Mirabello Bay til en guddommelig utopi. I tillegg kaller vår private marina alle øyseilere, som utforsker Egeerhavet, til en ultramarin havn fylt med nødvendig utstyr og tjenester.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Matbutikk, Klesvask, Live underholdning, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Heraklion - (45 miles - 72 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Wyndham Grand Crete Mirabello Bay timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Wyndham Grand Crete Mirabello Bay før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Wyndham Grand Crete Mirabello Bay. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Wyndham Grand Crete kan Mirabello Bay være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.