Bilde av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee
Bilde av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee
Bilde av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee
Bilde av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee
Bilde av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee

Adresse: 2800 North Poinciana Boulevard, Kissimmee, FL 34746, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.legacyvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For en morsom familieferie, velg Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee i Kissimmee, Florida. Minutter til Walt Disney World, Universal Studios, Islands of Adventure og Sea World fornøyelsesparker, Orlando Magic er i full gang i dette uformelle leilighetshotellet. Innenfor og rundt er det boutique og eksklusive shoppingmuligheter, golfbaner i golfbanen og hurtigmat og familierestauranter. Det er definitivt noe for alle.

Inne i boligen, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner fasilitetene mer enn gode. Nyt solen i flere bassenger og badestamper, eller bruk kvalitetstid med barna og spill tennis, basketball og sandvolleyball. For mer moro, besøk Fun Zone aktivitetssenter, 9-hulls minigolfbane og Splash Zone. I mellomtiden, for litt ro for de voksne, finn deg stille i turstier langs hagen eller nyt spaet.

Rikelig hvile og komfort finnes i timeshare Overnattingssteder av Legacy Vacation Club Kissimmee, også. Samtlige har flatskjerm-TV og kaffetrakter, fullt utstyrt kjøkken og sittegruppe. Suitene legger tettsteder med uttrekkbare sofaer, spisestuer, vaskemaskin og tørketrommel, og gjestebad for å sikre ditt fantastiske opphold. Du vil aldri være i ro på dette flotte feriestedet.

Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / cocktailsalong, klubbhus, treningsrom - utstyrt, lekeplass, restaurant, badstue eller dampbad, svømmebasseng - utendørs, tennis, boblebad eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Båt marina / lansering, dag spa, underholdning - live, fiske, golf, dagligvarebutikk / matbutikk, ridning, innsjø, vaskerom, skøyter - is, vannski
Flyplass
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Legacy Vacation Club Orlando / Kissimmee kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.